За Belène

Eлитната високотехнологична линия за красота Belène Anti-Age Beauty Secret е пусната на пазара през 2018 г. от белгийската фармацевтична група CERES Pharma. Belène подхранва кожата отвътре за видими резултати отвън. 
Belène идва от френската дума за красив – „belle”. Belène е предназначен за силни жени, които искат да изглеждат и да се чувстват красиви.

Като фармацевт и козметолог, аз силно вярвам, че кожата трябва да бъде подхранена отвътре. За разлика от кремовете и традиционните продукти за красота, линията Belène е иновативна високотехнологична хранителна добавка, която действа изцяло отвътре.“ – споделя Mario Debel, дипломиран фармацевт (MScPharm) и CEO на CERES Pharma.

Belène е разработен благодарение на задружните усилия на лекари, фармацевти и изследователи въз основа на най-новите научни постижения в областта на фармацията и козметиката.

Ефикасността на продуктите от серията Belène e доказана, чрез редица клинични проучвания, проведени във Франция.

С Belène Anti-Age Beauty Secret естествено сияйната кожа е достижима само с две стъпки:

Стъпка 1: Биоактивираният силиций Mesoporosil® формира силициева решетка, която омрежва и запазва колагена, включително този, приет под формата на хранителна добавка. Така се постига по-добър и траен ефект и видимо намаляване на признаците на стареене.

Стъпка 2:
Натуралният комплекс с хидролизирани колагенови пептиди и витамини и минерали подпомага заличаването на фините линии и бръчките, подмладява кожата и подобрява хидратацията и еластичността.

От 2023 Ceres Pharma предлага доказаната линия за красота Belène и на българския пазар чрез своето подразделение ABOPharma Bulgaria.